Samsung, Apple'a Saldırdı: iPhone'ların Alarm Sorunu ile Adeta Dalga Geçti! (Video)

Samsung, birkaç gündür alarm sorunu yaşayan iPhone kullanıcılarının şikayetlerinden yola çıkarak Apple ile adeta dalga geçti. İşte detaylar!

iPhone kullanıcılarının daha önce birkaç kez daha yaşadığı bir sorun birkaç gün önce tekrar yaşanmaya başladı. Kullanıcılar, telefonlarında alarmın çalmadığından şikayetçi oldular.

Samsung da her zaman olduğu gibi bu durumu fırsata çevirdi. Daha önceleri de Samsung'un Apple'a gönderme yaptığını defalarca gördük. iPhone'da yaşanan alarm sorununa gönderme yaptığı bir video yayınlayarak Apple ile adeta dalga geçti.

Samsung, Apple'ı Yine Tiye Aldı

Samsung'un İngiltere hesabı hem Instagram hem de TikTok üzerinden aynı videoyu paylaştı. Videoda bir köpeğin Samsung'un alarm sesinin remikslenmiş halini çalarak dans ettiği görülüyor.

@samsunguk

Samsung users woke up on time today 👀

♬ original sound - SamsungUK

Videonun üzerinde ise "Rahat olun, alarmlarımız kapatılıyor" cümlesi yer alıyor. Gönderinin açıklamasına ise "Samsung kullanıcıları bugün zamanında uyandılar." notu yer alıyor. Bu doğrudan iPhone kullanıcılarının alarm sorunu yüzünde işe geç kaldıklarını belirtmesine bir gönderme.

iPhone'daki alarm sorununun tüm kullanıcılarda yaşanmadığını belirtmekle fayda var. Apple bu sorunu doğrulamakla birlikte yazılım güncellemesi ile çözüme kavuşturmak üzere çalıştıklarını bildirdi.

iPhone 14 Pro Max vs. iPhone 15 Pro Max! En Yenisini Almaya Değer mi?
MOBİL

iPhone 14 Pro Max vs. iPhone 15 Pro Max! En Yenisini Almaya Değer mi?

Teknoloji devi Apple’ın en sevilen ürünlerinden olan iPhone’un her sene yenisi çıkıyor. Standart modelle kalmayan iPhone serilerinde Pro ve Pro Max seçenekleri de her yıl güncelleniyor.