Lords of the Fallen ile İlgili Yeni Gelişme: Game Pass'e Geliyor mu?

Lords of the Fallen hakkında oyuncuları heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. Yakında Game Pass'e ekleneceği söyleniyor. Peki ne zaman? İşte detaylar!

2023'ün Ekim ayında piyasaya sürülen Lords of the Fallen, çıktığı günden itibaren oyuncular arasında oldukça beğenildi. Özellikle Souls severler tarafından dikkatle takip edilen oyunun birkaç gündür Game Pass'e eklenip eklenmeyeceği ile ilgili iddialar oyun sektörünün ana gündem konularından biriydi.

Lansman sırasına oldukça olumlu eleştiriler toplayan Lords of the Fallen, Polonyalı finans sitesi Bankier.pl'de yayınlanan bir basın açıklamasına göre CI Games ile Microsoft'un anlaşması sayesinde Game Pass'e eklenecek.

Ayrıca gelişme bununla da sınırlı değil. Firmanın bir diğer oyunu olan Ghost Warrior Contracts 2 de Lords of the Fallen ile birlikte Game Pass kütüphanesinin yolunu tutacak.

Lords of the Fallen Game Pass'e Gelecek

Lords of the Fallen ile İlgili Yeni Gelişme: Game Pass'e Geliyor mu?

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Unreal Engine 5 destekli Souls türündeki oyun kısa sürede bir milyon satış rakamına ulaşmayı başarmıştı ancak daha sonra incelemelerin beklentilerin altında kalması nedeniyle satışlarda durgunluk başlamıştı.

Geliştirici Hexworks kısa süre önce oyunun son büyük güncellemesi olan Master of Fate'i yayınladı ve Lords of the Fallen'ın bu yeni sürümü oyunculara bir dizi yeni ve dikkat çeken özellik getirmişti. Son çıkan gelişmeyle birlikte artık Lords of the Fallen'ı milyonlarca Game Pass abonesi ücretsiz bir şekilde deneyimleyebilecek.

Lords of the Fallen Türkçe Yama Nasıl Yapılır?
OYUN

Lords of the Fallen Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

2014 yılında aynı isimle çıkış yapmış bir oyun olan Lords of the Fallen, 2023 yılında bambaşka bir formda bizlerle beraber. Soulslike formülünü elden geçiren ekip yepyeni oyunu ile karşımızda.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.