Vivo Y200i 5G Özellikleri ve Fiyatı

Vivo'nun yüksek batarya kapasiteli yeni akıllı telefon modeli ile tanışın! İşte, Vivo Y200i'nin özellikleri ve fiyatı!

Vivo’nun yeni bütçe dostu akıllı telefon modeli markanın Y serisine katılıyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan, serinin en yeni üyesi Y200i görücüye çıkıyor. Yüksek kapasiteli bataryası ve performansına göre sunduğu avantajlı fiyat olanağı ile öne çıkan akıllı telefon, sahip olduğu diğer teknik özelliklerle de kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başarıyor.

Bu yazımızda Vivo’nun en yenş akıllı telefon modellerinden biri olan Y200i’nin özelliklerini, fiyatını ve piyasaya sürüleceği tarihe ilişkin detayları kaleme alıyoruz. İşte, bu yılın fiyat / performans ürünlerinden olan Vivo Y200i’nin özellikleri ve fiyatı!

En İyi vivo Akıllı Telefon Modelleri (2024)
MOBİL

En İyi vivo Akıllı Telefon Modelleri (2024)

vivo, kuşkusuz son zamanların en popüler akıllı telefon üreticilerinden biri. Özellikle de geliştirdiği orta sınıf ve uygun fiyatlı telefonlarla dikkatleri üzerine çeken şirket, fiyat-performans dengesine önem veren kullanıcıların başlıca tercihlerinden biri.

Vivo Y200i Özellikleri

6,72 inç FHD+ ekrana sahip olan akıllı telefonda ekran yenileme hızı 120Hz olacak. İşlemci olarak Snapdragon 4 Gen 2’den güç alan telefonda yonga setinin çalışma hızı 2.2GHz olarak belirtilmiş.

Sekiz çekirdekli CPU ve grafik işlemcisi olarak da Adreno 613 GPU’nun tercih edildiğini görüyoruz.

Depolama kapasitesine baktığımızda 12 GB’a kadar bir veya birkaç farklı seçenek sunması bekleniyor. Dahili hafıza için ise 512 GB’a varan alternatifler olacak.

Ana kamera çözünürlüğü 50 MP olması planlanan cihazda 2 MP’lik derinlik sensörüne yer verilecek. İkili arka kamera setine ek olarak ön tarafta bir adet 8 MP’lik özçekim kamerası bulunacak.

6000 mAh’lık yüksek batarya kapasitesine sahip olan Y200i’de 44W hızlı şarj desteği olacak. Suya ve toza dayanıklılık açısından IP64 derecesi ile sertifikalandırılan telefonda fiziksel parmak izi tarayıcı mevcut.

İşletim sistemi olarak Android 14 tabanlı OrifinOS 4 bizi karşılıyor.

Üç farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak olan cihazda Haohai Mavisi, Yıldızlı Gece Siyahı ve Buzul Beyazı alternatifleri olacak.

Vivo Y200i Fiyatı

Depolama kapasitesine bağlı olarak farklı fiyat seçenekleri bizi karşılıyor olacak. Fiyatların belirlenmesinde hem RAM kapasitesi hem de tercih ettiğiniz dahili depolama alanı seçimi etkili olacak.

8 GB RAM ve 256 GB dahili depolamaya sahip olan versiyon için başlangıç fiyatı 220 dolar olarak belirlenmiş. 12 GB RAM kapasiteli 512 GB dahili hafızalı alternatif için ise 275 dolar gibi bir etiketten söz ediliyor.

TL bazında baktığımızda cihazın vergisiz fiyatının 7.136 TL’den başladığını söylemek mümkün. Vergiler eklendiğinde bu rakam 14.500 TL’ye yükseliyor.

Vivo Star Işığı Teknolojisi Nedir? Ne İşe Yarar?
TEKNOLOJİ

Vivo Star Işığı Teknolojisi Nedir? Ne İşe Yarar?

Vivo V29 ile hayatımıza giren ‘star ışığı’ teknolojisi yeni nesil akıllı telefonlarda kullanılmaya başladı. Cep telefonu ile yapılan çekimlerde devrim yaratacak olan bu teknoloji flaş ile çekim yapma devrini sona erdiriyor.

Cihazın Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağı henüz bilinmiyor. Siz bu ürünü beğendiniz mi? Türkiye'ye geldiğinde almayı düşünür müsünüz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın!

YORUMLAR